Home / Marktplaats / Talentnetwerk Limburg

Talentnetwerk Limburg

04-03-19 * Venlo en Sittard
Talentnetwerk Limburg, Provincie Limburg

Talent in Limburg

Talent

Deze werkgroep biedt een digitaal platform voor uitwisseling tussen leden van het regionale Talentnetwerk Limburg, een netwerk van professionals met expertise, ervaring en/ of affiniteit met talentontwikkeling in brede zin. Het doel van dit netwerk is om samen met andere professionals in de regio bij te dragen aan het creëren van ruimte om de ontwikkeling van talenten van leerlingen te stimuleren.

 

De regionale contactpersonen brengen deze professionals met elkaar in contact en verbinden verschillende initiatieven om dit doel te bereiken. De contactpersonen voor het Talentnetwerk Limburg zijn: Jo Verlinden (Venlo) en Jan Koster (Sittard).

 

Via deze werkgroep kunt u uw kennis en ervaring delen en kunt u (naar behoefte) automatische notificaties ontvangen van activiteiten die in de werkgroep plaatsvinden en die relevant zijn voor leden van dit talentnetwerk. U kunt hieraan zelf ook bijdragen door nieuwsberichten of activiteiten te plaatsen, of door andere leden te attenderen op een video, link, afbeelding of document op het prikbord. Daarnaast kunnen er documenten gedeeld worden en kunt u bijdragen aan discussies in het forum.

 

Nieuws

Kartrekkers voor het talentnetwerk in Limburg
7 februari 2019 - 10:30 door Jo Verlinden
Op de expertmeeting van 30 januari 2019 in Geleen zijn er regiotafels georganiseerd. Hier hebben zich per regio kartrekkers opgegeven die het netwerk verder vorm willen geven en kennis en ervaring met elkaar willen delen. In de bijlage het verslag, met de namen en contactgegevens van de kartrekkers, de school of de instelling waar zij werken en hun subregio.

 

 

Op de agenda
11 maart 2019
Inspiratiebijeenkomst 'Subsidieregeling begaafde leerlingen' - BCO Venlo

28 maart 2019
Kartrekkersbijeenkomst - BCO Venlo

 

Aangesloten leden (269)

 

Website: https://talentstimuleren.nl/werkgroep/27-talentnetwerk-brabant-limburg